Travian Válaszok

Kezdd a kérdéseddel

Keresés a kérdésre való válasszal

A válasz megtalálása egyszerű. Válaszd ki a főkategóriát, majd a megjelenő kategóriákból a megfelelőt, amíg megkapod a keresett választ. Abban az esetben ha nem kapsz választ, a végén lehetőséget, hogy kapcsolatba léphess velünk.

Kérdésem...

Lássuk a részleteket:

Keresés az oldaltérképen

Az oldaltérképen szoktál keresni a többi weboldalon is? Gond egy szál se, használd a Válaszok oldaltérkép funkcióját.

G - Kereskedelmi utak

A kereskedelmi utak segítségével, meghatározott időközönként kereskedőid utasítást kapnak hogy szállítsanak nyersanyagot bizonyos falvakba.

traderoute


A kereskedelmi útvonalakat a piacon lehet kijelölni. Amint megalapítottad első falvadat, a piacon megjelenik egy új felirat, kereskedelmi útvonal. Rákatintva a kereskedelmi útvonalak beállításához érkezel.

traderoute

Az oldal alján látható "Új kereskedelmi útvonal létrehozása" feliratra kattintva tudod létrehozni, vagy másképp utasítani kereskedőidet, az általad óhajtott feladatokra. Röviden a beállítási lehetőségekről.

Elsőképp meg kell adnod, a cél falu nevét, a legördülő menüben. Csak saját falvaid nevét láthatod!

A következő beállításnál a szállítandó nyersanyagok fajtáját, és mennyiségét tudod megadni. (Tipp: ha szeretnéd ha egy bizonyos fajta nyersanyagot szállítsanak a kereskedők, de a lehető legtöbbet, adj meg egy nagyon magas értéket.) :következőleg az indulás időpontját kell beállítsd. Zömmel az érkezéshez kell állítani, tehát nagyjából érdemes ismerni a kereskedők útidejét. Az idő, a saját szerveridőhőz van állítva. Tehát a 03 az hajnali 3,00 jelent.

A szállítmányok megadásával a forgási ciklust kell megadni. Értelemszerüen a 02 két fordulót jelent.

traderoute


Megfelelően beállított kereskedelmi útvonal esetén, a piacra kattintva fenti képet láthatod. A módosításhoz kattints a szerkesztés feliratra, törléshez a del jelre. A képből látható, hogy eléggé sok infót láthatsz így is. Amit kiemelnék: a 3x1 feliratból, a 3 az a körök száma, és 1 a kereskedők száma.


A kérdésedre megfelelő válasz érkezett?

Igen   Neutrális   Nem