Travian Válaszok

Kezdd a kérdéseddel

Keresés a kérdésre való válasszal

A válasz megtalálása egyszerű. Válaszd ki a főkategóriát, majd a megjelenő kategóriákból a megfelelőt, amíg megkapod a keresett választ. Abban az esetben ha nem kapsz választ, a végén lehetőséget, hogy kapcsolatba léphess velünk.

Kérdésem...

Lássuk a részleteket:

Keresés az oldaltérképen

Az oldaltérképen szoktál keresni a többi weboldalon is? Gond egy szál se, használd a Válaszok oldaltérkép funkcióját.

G - Kereskedelmi utak

A kereskedelmi utak segítségével, meghatározott időközönként kereskedőid utasítást kapnak hogy szállítsanak nyersanyagot bizonyos falvakba.

traderoute


A kereskedelmi útvonalakat a piacon lehet kijelölni. Amint megalapítottad első falvadat, a piacon megjelenik egy új felirat, kereskedelmi útvonal. Rákatintva a kereskedelmi útvonalak beállításához érkezel.

traderoute

Az oldal alján látható "Új kereskedelmi útvonal létrehozása" feliratra kattintva tudod létrehozni, vagy másképp utasítani kereskedőidet, az általad óhajtott feladatokra.

Röviden a beállítási lehetőségekről:

Elsőképp meg kell adnod, a cél falu nevét, a legördülő menüben. Csak saját falvaid nevét láthatod, illetve a WW falvakat és olyan ereklyés falvakat, amik a szövetséghez tartoznak.

A következő beállításnál a szállítandó nyersanyagok fajtáját, és mennyiségét tudod megadni. (Tipp: ha szeretnéd ha egy bizonyos fajta nyersanyagot szállítsanak a kereskedők, de a lehető legtöbbet, adj meg egy nagyon magas értéket.) :következőleg az indulás vagy érkezés időpontját kell beállítsd. 

Amikor beállítasz egy útvonalat, látsz majd a legördülő menüt is, amiben beállíthatod milyen időközönként menjenek a kereskedők. Pl. beállíthatod, hogy 4 óránként induljanak a kereskedők 00:00 kezdéssel. Ez azt jelenti, hogy 00:00/4:00/8:00/12:00 stb időpontokban fognak indulni a célfaluba.

A szállítmányok megadásával a forgási ciklust kell megadni. Értelemszerüen a 02 két fordulót jelent.

Ha elkészültél és elmentetted, az információkat összesítve látod majd.
A módosításhoz kattints a szerkesztés feliratra, törléshez a del jelre. A 3x1 feliratból, a 3 az a körök száma, és 1 a kereskedők száma. Láthatod továbbá az indulási és érkezési időt, a szállítandó nyersanyagmennyiséget, illetve aktiválhatod/deaktiválhatod az adott útvonalakat egyesével.


A kérdésedre megfelelő válasz érkezett?

Igen   Neutrális   Nem