Travian Válaszok

Kezdd a kérdéseddel

Keresés a kérdésre való válasszal

A válasz megtalálása egyszerű. Válaszd ki a főkategóriát, majd a megjelenő kategóriákból a megfelelőt, amíg megkapod a keresett választ. Abban az esetben ha nem kapsz választ, a végén lehetőséget, hogy kapcsolatba léphess velünk.

Kérdésem...

Lássuk a részleteket:

Keresés az oldaltérképen

Az oldaltérképen szoktál keresni a többi weboldalon is? Gond egy szál se, használd a Válaszok oldaltérkép funkcióját.

Fővárosok

Elég sok minden változott a Travian 3-ban a Travian 2-höz képest a fővárosokkal kapcsolatban. Itt található a főváros leírása, T3 vonatkozásban.

Mitől speciális hely a főváros?

  • A főváros nem elfoglalható
  • Nem lehetséges nagy kaszárnya vagy nagy istálló építése a fővárosban
  • Építhető a kőfaragó a fővárosban. Ez az épület az építmények stabilitását akár 300%-al képes megnövelni
  • A nyersanyagmezők a fővárosban korlátlanul fejleszthetők, legalábbis elméletileg

Hogyan válasszak fővárost?

A legelső falud lesz a főváros, mindegy építesz-e rezidenciát vagy palotát benne. Ezt a státuszt csak akkor veszítheti el, ha kinevezel egy másik várost fővárosnak. Ezt úgy lehet megtenni, hogy építeni kell ott palotát és rá kell kattintani a palotában található linkre (legyen ez a főváros). Ahhoz, hogy ezt megtehesd, kell egy palota 1. szinten a faludban egy Travian 3.x szerveren (10. szinten egy Travian 2.5 szerveren) és meg kell adnod a jelszavadat a módosítás véglegesítéséhez. A palotát a felhasználó falvai közül mindössze egyetlen egyben lehet megépíteni (mint a T2-ben).

Capital link in the Palace

Mi történik ha fővárost váltok?

Amennyiben megváltoztattad a fővárost, az előző főváros nyersanyag mezőinek szintje visszaesik (10. szintre) és a kőfaragó is eltűnik. Továbbiakban a nagy kaszárnya és a nagy istálló , és a sörfőzde is eltűnik az új fővárosból (már amennyiben volt ott olyan). Ezen felül a kincstár is a földdel lesz egyenlő a Travian 2.5 szervereken (classic szerver). Vigyázat: Nincsen lehetőség visszavonni a főváros-váltást!

A village containing a wonder of the world cannot be named as capital - you will be able to build a palace in it, but the option to make this village as capital will be greyed out.

Honnét tudom, melyik az ellenfél fővárosa?

A (Főváros) szó jelzi a játékos (ellenfél) fővárosát a profiljában..


A kérdésedre megfelelő válasz érkezett?

Igen   Neutrális   Nem