Travian Válaszok

Kezdd a kérdéseddel

Keresés a kérdésre való válasszal

A válasz megtalálása egyszerű. Válaszd ki a főkategóriát, majd a megjelenő kategóriákból a megfelelőt, amíg megkapod a keresett választ. Abban az esetben ha nem kapsz választ, a végén lehetőséget, hogy kapcsolatba léphess velünk.

Kérdésem...

Lássuk a részleteket:

Keresés az oldaltérképen

Az oldaltérképen szoktál keresni a többi weboldalon is? Gond egy szál se, használd a Válaszok oldaltérkép funkcióját.

Tides of Conquest - Játék mechanika

A Tides of Conquest a Travian: Legends 2021 -es éves különlegessége. Íme egy áttekintés a hagyományos új játékvilágoktól eltérő tulajdonságairól.

A korábbi éves kiadásokból megőrzött főbb különlegességek:

  • Ősi Európa térkép 
  • 87 elfoglalható regió, amik győzelmi pontokat termelnek 
  • Új foglalási rendszer (a foglalt falu népe megmarad) 
  • Csapatösszevonás és csapatok továbbítása

Az Shadow Empires-ből azonban már nincsenekmeg az ismert frakciók. A játékot ismét a legjobb szövetség nyeri, nem frakció. Az új játékosok a térkép közepén kezdik a játékot.

Mik az idei év újításai? 

A győzelmi pontok a falvakban tárolódnak 

egy falu elfoglalásakor vagy lerombolásakor szerezhetsz vagy veszíthetsz győzelmi pontokat 

Város

Felfejleszthetsz egy falut várossá, és különféle előnyöket kaphatsz, amelyek lehetővé teszik a stratégiailag fontos pozíció megerősítését.

Városok

Őrtornyok

A város falának a fejlesztése, amely javítja a gyülekezőstér bónuszt, lehetővé téve az ellenséges egységek típusainak megtekintését.

Klánzászlók

Strengthen your alliance image with a banner that will be visible in various places in-game. Any player can design it using lots of different options, shapes and colours, leadership decides which design to use. Erősítsd meg szövetségi összetartozást egy transzparenssel, amely látható lesz a játék különböző helyein. Bármelyik játékos megtervezheti sokféle lehetőség, forma és szín használatával, a vezetés eldönti, hogy melyik dizájnt használja.

Map.sql 

A Map.sql egy különféle külső eszközök által használt fájl. Részletes információkat tartalmaz a falvakról a térképen, és a játék naponta frissíti. Most információkat tartalmaz arról, hogy a falu főfalu vagy város, és hány győzelmi pontja van

 


A kérdésedre megfelelő válasz érkezett?

Igen   Neutrális   Nem