Travian Válaszok

Kezdd a kérdéseddel

Keresés a kérdésre való válasszal

A válasz megtalálása egyszerű. Válaszd ki a főkategóriát, majd a megjelenő kategóriákból a megfelelőt, amíg megkapod a keresett választ. Abban az esetben ha nem kapsz választ, a végén lehetőséget, hogy kapcsolatba léphess velünk.

Kérdésem...

Lássuk a részleteket:

Keresés az oldaltérképen

Az oldaltérképen szoktál keresni a többi weboldalon is? Gond egy szál se, használd a Válaszok oldaltérkép funkcióját.

A statisztika, a jelentés/üzenetek és a profil

Statistics
A statisztikai oldalon tudod összehasonlítani falvaidat más játékosok falvaival. Több összehasonlítási lehetőséged van, mint például kié a legnagyobb falu, vagy a leghatalmasabb hős. Itt tudod kiválasztani magadnak a legnagyobb klánokat, ha hozzájuk csatlakoznál. Itt tudod kikeresni a barátokat, vagy a játékostársakat. A játékos listában, észreveheted, hogy van további 3 lista, a támadó, védekazős és a TOP 10. A támadó lista az össz. támadó értékedet adja, a védekező lista az össz. védekező listát adja, a TOP 10 ben pedig a heti összesítőt láthatod, négy kategorában. A statisztika nagyon jó képet ad rólad, mások előtt.

Reports

A jelentések, és az üzenetek nagyon fontosak egy növekedésben lévő faluban.

Jelentések

A jelentésekből derülhet ki számodra, hogy amig nem voltál online, vagy épp ebben a pillanatban, ki küldött neked nyersanyagot, vagy kinek küldtél te nyersanyagot, esetleg ki támadott meg, vagy a te támadásodnak mi lett az eredménye, illetve milyen csapatok érkeztek falvadba, vagy esetleg csapataid megérkeztek-e már. Ugyszintén jelentésben kaphatsz információt a küldetések eredményéről.

A jelentések több kategoriában vannak, és a kategoriákat tudod szűrni. Ha a "Csapatok" fülre kattintasz, egyesített listában találod a támadásokat, védéseket, támogatásokat és kémleléseket. A "Kereskedelem" fül alatt a kereskedők mozgását láthatod. "Egyéb" fül alatt a kalandozások és a kémlelések eredményeit látod. Bekapcsolt Travian Plusz esetén megjelenik az "Archiv" fűl ahol hosszú időre tudod tárolni a jelentéseket. Ujdonság a Travian 4-ben a "Környezet" fűl, ahol falvad környékén zajló idegen csaták rablások, diplomáciai aktivitások, és egyéb tevékenységek láthatók.

A jelentések megoszthatók más játékosokkal, ha a jelentésben szereplő felek ezt megengedték.

Üzenetek

Üzeneteket a többi játékostol, vagy a Travian staff tagoktól kaphatsz. Lehetőséged van válaszolni ezekre a levelekre, vagy különálló leveleket küldeni, barátoknak, vagy más játékostársnak, vagy akár körüzenetet az egész klánnak. A körüzenet elküldésénél a címzethez nem a játékos nevét kell írnod, hanem egyszerüen [ally] -ezt (csak a megfelelő jogokkal rendelkező személyek esetén!). T4 újjításaként, a klánnak küldhető üzenetekre van egy különálló gomb. Fentiekből láthatod, hogy függetlenül attól, hogy kapsz, vagy küldesz üzenetet, azok fontos kellékei a játéknak. A címlistában beirt nevek segítenek a gyors címzésben, de a név beirásakor is kapsz segítséget, a legördülő nevekkel. Ez a segítség a második karaktertől válik láthatóvá.

A jelentésekhez hasonlóan, plusz számla esetén, van lehetőség archiválni. Staff tagoktól érkező levelek más szinű levelek. Multivadásztól piros szinű. a support (segítség) -től zöld szinű levél. A levelezésekről tövábbi infókat találsz az üzenetekről és jelentésekről szoló oldalakon. (lsd. tartalomjegyzék)

A Profilod


Profile


Tekintsd meg fenti képet, amin a játékos profil látható. A Profilod a hős panel alatt lévő felhasználó néven érhető el. Kattints kétszer a névre.


Ezen az oldalon, tudsz információkat megadni saját személyedről, vagy akár leírást saját magadról, amit a többi játékos láthat. A profilod elsősorban erről szól, de további beállításokat is itt tudsz módosítani, mint például helyettes megadása, felhasználó váltás, és egyéb.

Az első oldal az Összefoglaló fül, ami csak a profilod külső szemmel látható képét mutatja. Három részre van tagolva: Részletek, leírás és falfak. Alap információk, a felhasználó név, és a klán amihez a felhasználó csatlakozott, a rangja, nép fajtája, falvainak száma, és az össznépessége. Kitöltés esetén láthatóvá válik, kora, neme, és lakhelye. Alsó részen falvak felsorolása látható, minden oda tartozó paraméterrel (T4-ben a csatolt oázisok is láthatók a falvak nevei mellett). Jobb oldalt a felhasználó hőse látható (akkor is ha a hős nem él) minden aktuális felszerelésével együtt. Gyakorlott szem könnyedén meg tudja állapítani a hős szintjét. A leírás részen látható a megadott saját szövegezésű infók, valamint a medálok is itt jelennek meg, ha azok ki vannak téve.

A részletek rész befejezéseként látható hivatkozás "Profil módosítása" a Profilhoz vezet, ahól módosíthatod és megadhatod a kívánt informácíókat. Ez az oldal ugy is elérhető, ha fenn átváltod a fület.

Itt megadhatod falvaid új nevét, vagy születésnapodat, nemed, vagy éppenséggel a lakhelyed nevét. Alul található kódok listájában megtalálod azokat a kódokat amik megilletnek téged, többek közt a toplistás kódok. A leírás részbe beírandó szöveg megfogalmazásánál mindenképp tartsd be a játékszabályok idevonatkozó részét!

A beállítások oldalon az idő, és annak formátumát igazíthatod, valamint itt van lehetőséged néhány fontos Travian Plusz beállítást elvégezni. T4-ben újdonságként be tudod állítani a megjelenítendő üzenetek számát oldalanként.

A felhasználó oldal néhány nagyon fontos beállításra ad lehetőséget. Például itt tudod megadni-változtatni jelszavad. Felhasználó váltásnál az email cím cseréje itt történik. Ha úgy döntesz hogy jelölsz magadnak helyettest, vagy esetleg abba hagyod a játékot és törölsz, azt is itt teheted meg. A helyettes beállítása is ezen az oldalon történik. Figyelem a helyettesnek sok lehetőséget lehet adni. Mindenképp megbízható társat válasz magadnak, mert sok visszaélés történt.

A törlés folyamata 72 órán keresztűl tart, és csak az első 24 órában van lehetőség leállítani azt.

A felhasználó legalján, egy kis box segít beállítani, a hírlevelek fogadását. A hírlevelek a regisztrációs email címre érkeznek.


A kérdésedre megfelelő válasz érkezett?

Igen   Neutrális   Nem